Shqipëria fiton arsimin: Kurse falas për 5 gjuhë huaja


Regjistrohuni duke plotësuar formularin djathtas.

Programi qeverisës i Partisë Demokratike SHQIPËRIA FITON ARSIMIN ofron për çdo të ri shqiptar apo të rritur deri në moshën 35 vjeç kurse falas në 5 gjuhë të huaja, në bashkëpunim me platformën e njohur amerikane Education World Wide duke filluar nga data 1 shtator. Gjuhët që mund të zgjidhni për të mësuar janë anglisht, gjermanisht, spanjisht, frëngjisht dhe italisht.


Për tu regjistruar, ju duhet të jepni adresën tuaj të vlefshme të emailit, emrin e plotë dhe ditëlindjen. Po kështu, nga menuja zbritëse, duhet të zgjidhni kursin e dëshiruar të gjuhës së huaj që dëshëroni të mësoni.


Regjistrohuni duke plotësuar të gjitha fushat e kërkuara


  Emri juaj (kërkohet)

  Emaili juaj (kërkohet)

  Numri juaj i telefonit (kërkohet)

  Lëndë


  Ju do të merrni azhurnime në emailin që keni dhënë

  Kurse falas për 5 gjuhë të huaja


  Filloni një bisedë në një gjuhë. Kurset tona për të mësuar me ritmin e vet janë të arritshme në çdo kohë, kudo dhe në çdo pajisje.


  Mësimi i gjuhës
  Të gjitha kurset janë të dizajnuara për të përshtatur shumicën e stileve të të mësuarit. Ju do të njiheni me fjalë dhe fraza praktike në situata të jetës reale, pa fjalorin e panevojshëm që mund t'ju ngadalësojë.

  Programet e arsimit të subvencionuara


  Kurse gjuhësh dhe programe të arsimit të lartë të njoftuara nga Partia Demokratike e Shqipërisë për qytetarët e Shqipërisë.

  Gjuhë gjermane

  Niveli 1 Niveli 2 Niveli 1 (Fraza të dobishme) Niveli 2 (Fraza të dobishme) Niveli i biznesit

  MËSO MË SHUMË

  Gjuhë angleze

  Niveli 1 Niveli 2 Niveli 3 Niveli 4 Niveli 5 Niveli 6 Niveli 7 Niveli 8 Niveli 9 Niveli i biznesit Niveli 1 (Fraza të dobishme) Niveli 2 (Fraza të dobishme)

  MËSO MË SHUMË

  Gjuhë franceze

  Niveli 1 Niveli 2 Niveli 3 Niveli 1 (Fraza të dobishme) Niveli 2 (Fraza të dobishme) Niveli i biznesit

  MËSO MË SHUMË

  Gjuhë spanjolle

  Niveli 1 Niveli 2 Niveli 1 (Fraza të dobishme) Niveli 2 (Fraza të dobishme) Niveli i biznesit

  MËSO MË SHUMË

  Gjuhë italiane

  Niveli 1 Niveli 2 Niveli 1 (Fraza të dobishme) Niveli 2 (Fraza të dobishme) Niveli i biznesit

  MËSO MË SHUMË
  slide

  Cilat janë përfitimet e të mësuarit në internet


  • Qasja 24/7 në platformën e të mësuarit
  • Fleksibilitet i plotë
  • Orari i individualizuar i të mësuarit
  • Progresi i të mësuarit me ritmin e vet
  • Mbështetje teknike e drejtpërdrejtë
  • Certifikatë dhe Diplomë e Njohur Ndërkombëtarisht
  • Klasa në internet të bazuara në grupe akademike

  Në kuadër të programit

  Shqipëria Fiton Arsimin

  Partia Demokratike